SINTERKLAAS BEZOEKT HAAKSBERGEN EN BECKUM

Het duurt niet lang meer en dan komt Sinterklaas weer aan met de stoomboot en zijn Pieten aan in Nederland. Ze zijn al onderweg van Spanje naar Nederland. Het ruim van de boot is weer vol gepakt met cadeautjes voor alle lieve kinderen. In heel Nederland gaat Sinterklaas op bezoek en hij krijgt weer een hele drukke tijd. Ook in de gemeente Haaksbergen en Beckum wil Sinterklaas de kinderen en gezinnen graag bezoeken.
Sinterklaas denkt niet alleen aan de kinderen hier, maar hij denkt ook aan de kinderen van ver weg, de kinderen op Sri Lanka. Veel kinderen daar wonen in een slecht huis en ze hebben geen bed. Daar wil Sinterklaas met zijn Pieten wat aan doen. Hij vraagt de mensen in de gemeente Haaksbergen en Beckum, om bij zijn bezoek aan de kinderen thuis een klein ‘cadeautje’ ( € 30,- en meer mag natuurlijk ook. ) aan hem terug te geven, om hiermee de kinderen op het eiland ver weg, via de Stichting Hulp aan Sri Lanka te kunnen helpen. Sinterklaas geeft cadeautjes aan de kinderen bij u thuis. Uw bijdrage voor zijn bezoek geeft hij aan de kinderen in Sri Lanka.
Ouders, opa’s en oma’s, u kunt Sinterklaas bellen of een e-mail sturen om te vragen of hij met zijn Pieten bij u thuis wil komen. U kunt ook de Zwarte Pieten vragen, om de cadeautjes van Sinterklaas bij u thuis te bezorgen als het heerlijk avondje is aangebroken. U begrijpt..., Sinterklaas kan niet overal tegelijk zijn.
Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn onderweg en ze verheugen zich weer op de prachtige tijd in Nederland. Ze kijken uit naar uw vraag om op bezoek te komen.
U kunt Sinterklaas gemakkelijk bereiken en wel onder telefoonnummer: 06-22683053
Onder het motto ‘Ha Sint en Piet – Sinterklaas helpt Sri Lanka’ heeft de Hoofdpiet een internetsite geopend. Wilt u een bezoek thuis afspreken, dan kunt u dit ook regelen via: www.hasintenpiet.nl

Uiteraard kunt u de Sint wel bereiken en wel onder telefoonnummer

06-22683053!